Петата годишна национална научна конференция 2019г.

Петата годишна национална научна конференция

“Петър Дънов, Учителят, в културното пространство на България“ ще се проведе на

14-15 септтември 2019 г. в зала 1 на хотел “Черно море”, гр. Варна.

На 13 септември в Градска художествена галерия “Борис Георгиев” Варна от 18 ч. ще се насладим на концерт в чест на конференцията.

Мили приятели, обръщаме се към вас с молба за финансова подкрепа.
За пети пореден път във Варна се организира конференция, посветена на Учителя и завещаното ни от него. Досега под шапката на конференцията “Петър Дънов, Учителя, в културното пространство на България” са изнесени над 150 доклада и презентации, направени са 4 кръгли маси, 7 представяния на нови книги, 15 концерта с музика от Учителя и негови ученици, историческа екскурзия до Николаевка, няколко исторически обиколки до знакови за последователите на Школата места, посрещане на студенти от УНИБИТ – София и запознаването им с някои аспекти, свързани с Учителя и Учението, няколко лекционни цикъла и др. Издадени са и 4 сборника с доклади от изминалите конференции, в които участваха университетски преподаватели, последователи на Учителя извън академичните среди, както и последователи на други езотерични школи. Конференцията се издържа изцяло с доброволни дарения.
Благодарни сме за всяка сума, с която сме подкрепяни! Банкова сметка за дарения:
BG78RZBB91551006752162,
BIC: RZBBBGSF,
Райфайзенбанк
Варна, бул. Вл. Варненчик 68, фондация “Слово”. Фейсбук страница на конференцията: https://www.facebook.com/konferenciyauchitelya/ и фейсбук страница на фондация “Слово”: https://www.facebook.com/slovofoundation/.
Телефон за контакти: 0886 567 104 – Стела Рускова.
Имейл: [email protected]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *