АСТРОЛОГИЧНОТО ДЪРВО НА ЖИВОТА- КАБАЛИСТИЧНА АСТРОЛОГИЯ

Здравейте, приятели.
Публикувам информацията която ми изпрати Rositza Parmakova

РЕДОВНО И ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕБЕЗПЛАТЕН КУРС

Информацията е едно,а истинското знание е нещо съвсем различно!

Астрологията дава подробна интерпретация за едно или друго събитие, но не винаги обяснява механизмите, посредством които тези конфигурации влияят върху човека. Всеки житейски път има своя специфичен облик.Хороскопът не дава ясна и точна информация за духовното ниво на развитие ,с което е дошла една душа на Земята.За да можем да възприемем цялото мироздание, което ни заобикаля и в което съществуваме, ние се нуждаем от инструмент, изследващ скритите територии, които нашите нормални човешки сетива не могат да възприемат.И това е Кабала.

 

  • Този курс има за цел да помогне на търсещите души да достигнат до едно по-дълбоко и цялостно себепознание  чрез съвместяване на двете науки астрология и кабала. През цялото обучение ще работим  с примерни  хороскопи–интерпретация и после нанесени върху  дървото на живота. Ще  преговорим елементите в астрологията /зодиакални знаци,планети, аспекти и домове / и ще изучим тези на Дървото на живота /сфери, пътища, светове, колони/ както и компилацията между двете.
  • Препоръчително е желаещите да имат познания по натална /рождена/ астрология- зодиакални знаци,планети,аспекти .
  • Начало на курса 03.2018Варна /къде и в колко часа ще съобщя допълнително, а на първата сбирка ще определим деня и часа за редовните занятия/
  • Курсът ориентировъчно ще бъде около 3-4 месеца-март,април,май –прекъсваме за лятото  и ако е необходимо продължаваме от септември  / един път в седмицата по три академични часа. Залата ще се наеме след като се уточнят  приблизително участниците.
  • Ще има две форми на обучение: редовен курс за тези от гр.Варна и

онлайн курс за желаещите от другите градове в България ,а също и българи в чужбина.

 

ПРЕПОДАВАТЕЛ : РОСИЦА  ПАРМАКОВА –Магистър по Астрология

Завършила  съм Московска Академия по Астрология и съм техен представител за България от 2010г. Преподавам -водя курсове и консултирам от 2004г. С Кабала се занимавам от 2007 ,а през 2017г. за първи път проведох такъв курс ,съвместявайки астрология с кабала и таро.Интереса и добрите резултати ме стимулираха да направя този курс и споделя знанията и опитностите си с вас.

За информация на 0897 222551, http://astroro.eu/, https://www.facebook.com/jivhoroskop

 

Важно: Моля желаещите да пишат името си и вида обучение-редовно или онлайн

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *